Порошенко: “Наші котики” – про тих, хто ніколи не зрадить Україну

Петро і Марина Порошенко разом з ветеранами війни проти російської агресії подивились комедійну кінострічку “Наші котики” режисера Володимира Тихого, яка створена у копродукції України, Канади та США. Фільм розповідає про пригоди українських добровольців на Донбасі, які у 2014 році пішли захищати Україну від російсько-терористичних військ.

Про це йдеться у повідомленні на сайті “Європейської солідарності”, – пише Газета.юа.

“Наші Котики / Lethal Kittens — фільм про супергероїв, які живуть серед нас. Про тих, хто зберігає бойовий дух і добрий гумор за найскладніших обставин. Про тих, хто дивлячись в очі смерті, сміливо каже їй: “Пішла геть!”. Про тих, хто вибрав свободу ціною власного життя. Про тих, хто ніколи не здасть Батьківщину на поталу ворогу.

Я чув величезну кількість позитивних відгуків про цей фільм і всі вони виправдані. Це приклад абсолютно нового стилю фільмів про війну за незалежність України – прекрасне поєднання гумору і драми, реалізму та містики.

Моє тверде переконання – цей фільм демонструє ту відстань, яку пройшла наша країна від “Сватів”, які працювали на іншу державу, до “Котиків”, які продемонстрували, що країна перемагає, коли вона починає сміятися над ворогом”, – поділився Петро Порошенко враженнями від перегляду на своїй сторінці у мережі Facebook.

“Щиро дякую за професійність всій творчій команді, представники якої були сьогодні разом з нами у кінозалі. Ви зробили фантастичну роботу!

Звертаюся до власників кінотеатрів: продовжуйте прокат “Наших Котиків”! Цей чудовий фільм подивилося близько 100 тисяч глядачів, а мільйони ще хочуть подивитися. Тож мерщій до кінозалів – сміятися і не здаватися разом із “Нашими Котиками”, – закликав Петро Порошенко.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини