Дві українки претендують на звання найкращої легкоатлетки січня в Європі

Українки Марина Бех-Романчук і Ярослава Магучіх претендують на звання найкращої легкоатлетки січня в Європі, повідомляє пресслужба ФЛАУ.

Бех-Романчук перемогла на змаганнях серії WorldIndoorAthleticsTourу в Карлсруе з найкращим результатом сезону у світі зі стрибків у довжину – 6,92 метра, передає Український інтерес.

Магучіх почала сезон з перемоги на “Меморіалі Олексія Дем’янюка” у Львові, де встановила юніорський світовий рекорд зі стрибків у висоту в приміщенні та повторила рекорд України в приміщенні – 2,01 метра.

Після цього вона виграла змагання у Коттбусі, де здолала висоту 1,98 метра. А завершила січень перемогою в Карлсруе з новим юніорським світовим рекордом у приміщенні та рекордом України у приміщенні зі стрибків у висоту – 2,02 метра.

Голосування за найкращих легкоатлетів і легкоатлеток Європи відбувається на сторінках EuropeanAthletics у соціальних мережах. При визначенні переможців всі лайки та репости у Facebook, Instagram і Twitter додаються, наголошують у ФЛАУ.

До слова, Ярослава Магучіх – найкраща молода легкоатлетка світу за версією Міжнародного олімпійського комітету. Європейський Олімпійський Комітет назвав Магучіх найкращою літньою європейською спортсменкою 2019 року, а НОК України присвоїв їй звання спортсменки травня.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини