Святкування Дня Закоханих: куди піти 14 лютого у Львові

Святого усіх закоханих не за горами. Цьогоріч у День святого Валентина у Львові традиційно планується багато концертів, вечірок, вистав й інших цікавих забав для тих, хто вже знайшов свою “половинку” і тих, хто “в активному пошуку”.

Чим здивувати коханого/кохану і де її/його знайти, якщо ви поки що самотні, розкаже VG Львів.


Вистава “Ромео і Джульєтта”

Вистава

У Львові в Першому театрі для дітей та юнацтва покажуть виставу “Ромео та Джульєтта” за Шекспіром.

З моменту написання та перших сценічних постановок найвідомішої трагедії Вільяма Шекспіра “Ромео і Джульєтта” минуло не одне століття. Попри це, історія кохання юних веронців залишається однією з найулюбленіших у світі серед глядачів і читачів і з часом не втрачає своєї актуальності та краси. Світ постійно змінюється, але людські стосунки і пристрасті, описані Шекспіром, – ні.

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва

Коли: 14 лютого, 18:00

Ціна: 40-120 гривень

Грушевський cinema jazz

Фото Грушевський/Фейсбук.

Це ідеальний варіант святкування Дня святого Валентина, для тих хто любить посидіти в романтичній атмосфері у хорошому ресторані. П’ятничний вечір 14 лютого у “Грушевський cinema jazz” буде саме таким. Організатори обіцяють закоханим душевні музичні акорди від Павла Ільницького, авторське меню від нашого шеф-кухаря і ексклюзивний десерт для закоханих. А також – святкову фотозону та фотограф, аби було чим похизуватися у Instagram.

Де: проспект Шевченка, 28

Коли: 14 лютого

Ціна: 2500 гривень (за двох)


Тіна Кароль з концертом у Львові

Тіна Кароль з концертом у Львові

Тіна Кароль до Дня Святого Валентина виступить з новою програмою. Українська співачка та акторка, народна артистка України, солістка Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. Лауреат пісенного конкурсу молодих виконавців “Нова хвиля 2005”. З піснею “Show Me Your Love” представляла Україну на пісенному конкурсі “Євробачення-2006”, де посіла сьоме місце.

Де: Нічний клуб Малевич\Malevich Night Club

Коли: 14 лютого, 19:30

Ціна: 649-1800 гривень


День закоханих з Віктором Павліком

День закоханих з Віктором Павліком

Більшу частину свого життя Віктор Павлік провів на сцені. З ним закохувались, освідчувались, мріяли, відправляли у мандрівки коханих, виконували свій перший подружній вальс ціле покоління. “Грішна і земна”, “Ти подобаєшся мені”, “Ні обіцянок, ні пробачень”, “Дівчина Сонце” і ще добрих два десятка найкращих хітів підготував для програми Віктор Павлік.

Де: !FESTrepublic

Коли: 14 лютого, 21:00

Ціна: 200-350 гривень


Концерт Lords of the Sound

Концерт Lords of the Sound

На глядачів чекають не тільки саундтреки з улюблених романтичних фільмів, а й кращі світові хіти. Особливої родзинки додадуть рок-балади від гурту Scorpions у симфонічному аранжуванні та виступи солістів оркестру: Ігоря Петрова, Ярослава Радіоненка, Маргарити Мелешко.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 14 лютого, 17:30, 20:00

Ціна: 290-1340 гривень


Андрій Залізко

Андрій Залізко виступить у Львові у День святого Валентина.У День святого Валентина заслужений артист України, співак Андрій Заліско виступить у Львівському цирку. Про головне почуття співатиме Андрій Заліск у новому концерті до 25-річчя творчої діяльності. В програмі дуети із відомими гостями і приємні сюрпризи.

Де: Львівський державний цирк

Коли: 14 лютого, 19:00

Ціна: 100-300 гривень

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини