Львівські спортсмени збирають золоті і срібні нагороди одразуна кількох чемпіонатах

Вероніка Марченко та Роман Ростикус здобули золото у стрільбі з лука та в легкій атлетиці відповідно.
Фото: НОК України
Львів’янка Вероніка Марченко виборола титул чемпіонки України зі стрільби з лука серед жінок в особистому заліку. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА. Чемпіонат триває цими вихідними у Харкові, – пише Твоє місто.

Серед чоловіків в особистому заліку срібну нагороду для Львівщини виборов Сергій Макаревич. Бронза серед чоловіків також у львів’янина – Маркіяна Івашка.

Львівські спортсмени, які змагались в категорії юніори, здобули переможний дубль. Серед юніорів перемогу здобув Іван-Павло Мількович, а серед юніорок – Дзвенислава Черник. Срібною призеркою серед юніорок стала також представниця Львівщини – Варвара Ілляш.

Кількома днями раніше розіграли комплекти нагород у стрільбі з блочного лука, де львів’яни також були серед медалістів. В командних змаганнях серед чоловіків збірна Львівської області в складі Сергія Атаманенка, Ярослава Дуліби та Сергія виборола бронзові нагороди.

Срібну нагороду чемпіонату України в особистих змаганнях серед юніорок виборола Ірина Русин, яка також з партнерками по команді Іриною Шмульською та Софією Колос додали до скарбнички Львівщини срібну нагороду в командних змаганнях серед юніорок у стрільбі з блочного лука.

Тим часом у Сумах триває Командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні, де вихованець Школи вищої спортивної майстерності  Роман Ростикус пробіг дистанцію у 2000 м за 5:46.52 і здобув перемогу.

На другому місці – львіський спортсмен, представник ШСВМ, Костянтин Коляда із результатом 5:50.31. Тренують обидвох спортсменів Ольга та Віталій Тарнакіни і Михайло Гаєвський.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини