Санкції є єдиним механізмом, який тисне на Путіна – Порошенко

П’ятий президент України, лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко дав інтерв’ю брюссельському виданню Euractiv.

Про це він повідомив у Facebook, – пише Газета.юа.

“З головним редактором ми говорили про ціну санкцій проти Росії. Насправді санкції є єдиним механізмом, який утримує Путіна за столом переговорів та чинить тиск на Росію, щоб вона вивела свої війська з окупованої території Донбасу та анексованого Криму”, – написав Порошенко.

“Після відставки російський прем’єр-міністр Медведєв сказав, що санкції ЄС, санкції проукраїнської коаліції є дуже болючими для Росії. Це є та ціна, яку Росія платить за 14 тис. убитих українців: понад 3 тис. українських військових та 11 тис. українських цивільних”, – нагадав він.

Дав інтерв’ю для Брюссельського видання EURACTIV

Дав інтерв’ю європейському медіа EURACTIV. З головним редактором Георгієм Готєвим ми говорили про ціну санкцій проти Росії. Насправді санкції є єдиним механізмом, який утримує Путіна за столом переговорів та чинить тиск на Росію, щоб вона вивела свої війська з окупованої території Донбасу та анексованого Криму. Після відставки російський прем'єр-міністр Медведєв сказав, що санкції ЄС, санкції проукраїнської коаліції є дуже болючими для Росії. Це є та ціна, яку Росія платить за 14 тисяч вбитих українців: понад 3 тисячі українських військових та 11 тисяч українських цивільних.Повне інтерв’ю дивіться за посиланням: https://bit.ly/2RMZJCR

Gepostet von Петро Порошенко am Freitag, 31. Januar 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини