Майору ЗСУ оголосили сувору догану за критику Зеленського

Наказом командувача Сухопутних військ Збройних сил України майору ЗСУ оголосили сувору догану за “повідомлення негативного характеру” в соцмережі про президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляє “Новинарня“, два аркуші відповідного наказу, датованого 23 січня 2020 року, публікує у фейсбуці в четвер, 30 січня, учасник бойових дій Олександр Погребиський.  

У відомчому наказі зазначається, що негативний допис про президента у соцмережі від військовослужбовця спричинив ціле службове розслідування. 

“Встановлено, що внаслідок низького рівня дисципліни та неналежного дотримання вимог статутів ЗСУ офіцер відділу інформаційної протидії оперативного управління штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ 14 січня 2020 року опублікував на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомлення негативного характеру на адресу президента України Володимира Зеленського, в якому висловив невдоволення результатами роботи президента на займаній посаді із закликом залишити посаду“, – йдеться у наказі.

Відтак, аби “не допустити подібні випадки”, наказом командувача Сухопутних військ офіцера притягнули до дисциплінарної відповідальності.

“Накласти дисциплінарне стягнення – сувора догана”, – йдеться у документі.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини