Львів’янка представить Східну Європу на конкурсі краси для жінок, старших за 50 років

Конкурс пройде в Болгарії наступного тижня.
Фото: Оксана Бобошко-Вандерховен/Фейсбук

ФОТО: ОКСАНА БОБОШКО-ВАНДЕРХОВЕН/ФЕЙСБУК

Львів’янка Оксана Бобошко-Вандерховен обрана оргкомітетом міжнародного конкурсу краси «Місіс Східна Європа» для представлення на конкурсі Grandma Universe 2020. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє Уляна Оксентюк, володарка титулу Top of Universe 2018, – пише Твоє місто.

«Кандидатура Оксани була затверджена одноголосно, тому що ми впевнені, що саме Оксана зможе достойно та на високому рівні представити Східну Європу на світовому подіумі», – каже Уляна Оксентюк.

Конкурс краси серед жінок, старших за 50 років, триватиме 19-23 січня у болгарській Софії.

Уляна Оксентюк описує Оксану Бобошко-Вандерховен, як невиправну оптимістку, яка поєднує заняття бізнесом і мистецтвом. Також конкурсантка колекціонує антикварні листівки періоду сецесії, читає лекції про моду, танцює танго і подорожує.

«Вона дослідженнями, лекціями, участю та організацією культурних та мистецьких подій повертає із забуття імена українських жінок кінця ХІХ – початку ХХ ст., які були першими, хто виступили за право жінки на активну суспільну діяльність, хто зробив перші кроки, щоб жінка ХХІ століття стала такою як вона є тепер», – говорить Уляна Оксентюк.

Нагадаємо, львів’янка Ганна Гаврилів стала переможницею міжнародного конкурсу краси Ms. Summer International 2019.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини