Львівського каратиста, єдиного від України,номінували на звання найкращого спортсмена

Торік він ставав бронзовим призером чемпіонату Європи, завоював дві «бронзи» етапів Прем’єр-Ліги, а також «золото» Прем’єр-Ліги в Марокко і Серії А в Чилі.
фото: вікіпедія

ФОТО: ВІКІПЕДІЯ

Львівського каратиста Станіслава Горуну номінували на звання найкращого спортсмена 2019 року. Про це повідомляють на сайті Національного олімпійського комітету України, – пише Твоє місто.

Спортсмен зі Львова представляє карате в номінації «Спортсмен 2019 року» за версією Міжнародної асоціації Всесвітніх ігор (IWGA). Всесвітня федерація карате звернула висунула його на звання найкращого за версією IWGA. Торік Станіслав ставав бронзовим призером чемпіонату Європи, завоював дві «бронзи» етапів Прем’єр-Ліги, а також здобув «золото» Прем’єр-Ліги в Марокко і Серії А в Чилі.

Однак найважливішим досягненням стала перемога на ІІ Європейських іграх в Мінську. Також у 2017 році в польському Вроцлаві титулований українець перемагав на Всесвітніх іграх.

Переможця оберуть шляхом відкритого голосування уболівальників. Проголосувати можна до 30 січня 2020 року один раз на добу за посиланням. Важлива деталь: також треба проголосувати за будь-якого іншого номінованого спортсмена (без другого голосу перший не враховують).

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини