“Кінець епохи бідності”: стало відомо про “захмарну” премію Милованова у 1630% (документ)

Міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов може отримати премію за листопад 2019 року у розмірі 1630%, або 236 тисяч гривень.

Про це йдеться у документі, опублікованому DT.UA. Він був адресований Кабінету міністрів, – пише obozrevatel.

Так, заробітна плата Милованова, з урахуванням запропонованої премії, може скласти 271 тисячу гривень.

У таблиці також зазначено, що за вересень міністр отримав премію у 345%, а за жовтень – 587,5%.

Зауважимо, остаточний розмір премії міністру має узгодити уряд. У наявному документі ця графа порожня.

“Ну ось і настав він: кінець… Епохи бідності… Для окремо взятого “слуги народу”, – обурився на своїй сторінці у Facebook колишній віцепрем’єр України Павло Розенко.

DT.UA

DT.UA

“Підробіток” на 500 тисяч

До слова, Милованов живе не лише на заробітки в міністерстві. За даними сайту dubinsky.pro, у жовтні 2019 року міністр економіки підробляв в Університеті Піттсбурга. Там йому за викладацьку та наукову діяльність в неробочий час заплатили 493 тис. гривень.

“І це не все: за основну роботу все в тому ж Університеті Піттсбурга Милованов отримав 2,7 млн гривень, і заробив чималу суму у “Київському економічному інституті” – 1,9 млн гривень. Також йому за важку працю віддячили в Національному банку – як член Ради НБУ він отримав винагороду у розмірі 842 тис. гривень”, – йдеться у публікації.

Коментувати відмовився

Нардеп Олексій Гончаренко у телеграм-каналі написав, що в середу, 11 грудня, поцікавився премією Милованова на засіданні Кабінету міністрів. “На Кабміні я запитав у Гончарука про цю премію. Прем’єр відповів, що нічого не знає про це і до порядку денного це питання не потрапляло. Міністр економіки Милованов коментувати виписану собі премію відмовився”, – написав Гончаренко.

Гончаренко про премію Милованова

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини