“Шедеврально! “Слуга народу” Стефанчук бере в держави компенсацію за оренду житла. А знаєте, в кого він орендує?” – Борислав Береза

Перший заступник голови Верховної Ради України, нардеп від партії «Слуга народу» Руслан Стефанчук «орендує» квартиру у своєї тещі.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі екснардеп VIII скликання ВРУ Борислав Береза.

За його словами, у декларації Стефанчука за 2018 рік вказано, що він орендує квартиру площею понад 100 квадратів Тетяни Ситарук. Дівоче прізвище дружини Стефанчука – також Ситарук, тож власниця квартири є матір’ю його дружини та його тещею. Стефанчук підтвердив, що й досі живе у цій квартирі, але на питання, чи платить він за оренду матері своєї дружини, відповів, що платить «орендодавцю за договором – власнику квартири».

«Це шедеврально! Так, епоха зубожіння ще не закінчилась, але епоха скорочення витрат для деяких депутатів вже розпочалася. Особливо для віцеспікера по квоті «Слуги народу» Руслана Стефанчука…. Віцеспікер отримує гроші з бюджету України для оплати житла. Розумієте? Він, типу, орендує у тещі. Феєрично. Головне, що трохи сорому, але гроші залишаться у сімейному бюджеті родини Стефанчук», – наголосив Борислав Береза.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

“Слуга народу” хоче ввести податок для Netflix і соцмереж

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини