“Що ж, сором продовжується… Перше що почув: “У Верховній Раді покищо демократія” – блогер про нове інтерв’ю Президента

Смолій

“Шоу для дурників, хто ще досі живе в рожевому світі що ця влада щось зробить…” – так прокоментував нове інтерв’ю Володимира Зеленського громадський діяч та блогер Андрій Смолій.

“Винні папєрєднікі”, “У ВР демократія покищо”, “з людьми (Путіним мабуть) треба говорити” – новий ролик Зеленського.

Що ж. Сором продовжується. Журналісти не потрібні. Знову їздимо на Теслі та розпинаємося про попередників, війну, діалог з Д/ЛНР.
Перше що різануло вухо: «У Верховній Раді покищо демократія». Тобто президент який не має відношення до цієї гілки влади може влаштувати там тоталітаризм?

Друге: «Ми не можемо припинити війну не розмовляючи з людьми. Як мінімум в Нормандському процесі». Тобто Україна повинна розмовляти і прогинатися під агресора? Під Путіна? Розмовляти з бойовиками? Цікаво-цікаво.

Ну і звісно лєнінські замашки: в наступному році побудуємо 100 шкіл, 100 дитсадків, купимо 100 автобусів(???), буде 4000 кілометрів доріг. Ну про 4000, правда не кілометрів, а євро для вчителів ми вже чули. А те що було за останні роки побудовано купу шкіл, садочків, відремонтовані школи по всій країні? Не чули?

Коротше, шоу для дурників, хто ще досі живе в рожевому світі що ця влада щось зробить. Зробить. Харакірі країні і всім українцям.”

«Винні папєрєднікі», «У ВР демократія покищо», «з людьми (Путіним мабуть) треба говорити» – новий ролик Зеленського….

Gepostet von Андрій Смолій am Donnerstag, 7. November 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини