“Вона в шоці”: Тимошенко зробила панічну заяву по “формулі Штайнмайера”

Відомий політик України Юлія Тимошенко заявила, що так звана «формула Штайнмайера» повністю неприйнятна. Лідер «Батьківщини» зазначила, що реалізація такого документа створить всі умови для створення на Донбасі другого Придністров’я.

88_10276870.jpg (43.76 Kb)

Зокрема, екс-кандидат в президенти України і колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила: «Документ, який ми звикли називати« формула Штайнмайера »передбачає, що в даний час є окупована територія Донбасу, де знаходяться військові угруповання інших країн і важку зброю. І нам пропонують, нічого не роблячи попередньо, провести вибори на окупованому Донбасі, коли там не демілітаризованої територія і не встановлено контроль за українським кордоном», – пише businessua.

Крім того, лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» додала, що на таких умовах проведення виборів в ОРДЛО буде по факту означатиме легалізацію окупації Донбасу, і самих окупантів, адже вони будуть обрані депутатам міськрад і обласних рад. «Формула Штайнмайера» є просто неприйнятною!», – підсумувала вона.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини