Львів очолив британський рейтинг туристичних напрямків, що найшвидше розвиваються

Львів – єдине українське місто в переліку від Airbnb та Post Office.

фото: www.skyscrapercity.com

Сервіс бронювання тимчасового житла Airbnb і Post Office Travel Money склали перелік туристичних міст, де мешканці Великобританії найчастіше бронювали житло протягом минулого року. Львів очолив цей рейтинг і, до того ж, виявився найбільш дешевим містом в ньому, розповідає Твоє місто.

Ідеться, передусім, про міста, куди можна поїхати щось відсвяткувати: випускний, день народження тощо. Дані для складання такого рейтингу взяли з інформації про кількість бронювань житла рік тому і зараз. Половина міст у рейтингу розташовані в Східній Європі, але Львів у ньому – єдине українське місто.

Зазначимо, що в усі східноєвропейські міста, що потрапили в рейтинг, є прямі рейси з Лондона.

Окрім того, автори дослідження порахували, скільки в середньому коштує коротке перебування в тому чи тому місті. Тут враховували вартість пляшки ігристого вина, вечерю із трьох страв для двох з пляшкою домашнього вина, коктейлі для двох, легкий перекус, проїзний на день у міському транспорті, трансфер з аеропорту та назад, прокат велосипеда на день та відвідування екскурсій і музеїв – також для двох людей, а також дві ночі розміщення у житлі, знайденому через Airbnb.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини