Порошенко хоче пройти поліграф на очах у всієї країни

П’ятий президент Петро Порошенко заявив, що не довіряє Державному бюро розслідувань, тому готовий пройти поліграф, але в ефірі телеканалу “Прямий”.

Про це він сказав журналістам у понеділок – пише УП

“Я не довіряю Державному бюро розслідувань, я не довіряю його керівництву, я не вірю в об’єктивність і неупередженість слідства. І в той же час на “Прямому” каналі ті питання, а у мене є цей перелік, які вони хотіли озвучити, я готовий пройти детектор брехні у прямому ефірі”, – сказав екс-президент.

Порошенко зазначив, що запропонував цю ідею у ДБР, але у слідчих не було “великого ентузіазму” з цього приводу.

Моя політична сила і я як лідер Європейська Солідарність та П'ятий президент України закликаємо твердо стояти на захисті свободи слова в Україні! Відвідання мною ДБР у якості свідка було присвячене ситуації з Телеканал "Прямий". Під час мого президентства діяла заборона на перевірку ЗМІ. Події ж, які зараз розгортаються навколо «Прямого», дають підставу вважати це спробою рейдерського захоплення телеканалу, ініціатором якого є пан Портнов. За його припущеннями, які не мають жодного відношення до правди, більше 3 місяців ДБР робить спробу тероризувати журналістів. Наголошую, що я не маю жодного відношення до власності або управління «Прямим» каналом. Ми не можемо допустити повернення до часів Януковича, щоб у такий спосіб вчинявся тиск на журналістів. Впевнений, і ДБР, і владі, і президенту зараз потрібно займатися саме захистом українського медіапростору від впливу агресора. Моя ж політична сила робитиме усе, щоб не допустити вторгнення в український простір засобів та інструментів впливу РФ.

Gepostet von Петро Порошенко am Montag, 12. August 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини