Вперше в історії України. Київська школа економіки навчатиме нардепів від партії “Слуга Народу“

Блогер Олена Добровольська прокоментувала новину, що Київська школа економіки проведе освітній інтенсів для Членів Фракції “Слуга народу”.

“Київська школа економіки навчатиме партію “Слуга Народу“. З наступного тижня ми вчитимемо більше 200 майбутніх народних депутатів тому, що їм знадобиться у їх щоденній роботі у парламенті, – пише prefiksblog.

Неодмінно ще треба включити до складу програми навчання перегляд всіх сезонів шоу “від пацанки до панянки”.” – підсумувала блогер.

Політичний експерт Андрій Смолій прокоментував новину так:

“Освіта за тиждень. Нагадує ролики тренінгів про ведення інстаграм-сторінок чи короткого курсу для поварів-початківців.

Виявляється за тиждень можна навчити бути державником, депутатом, членом профільного комітету Верховної Ради, делегатів ПАРЄ, представників держави. Експрес-навчання. Лише один тиждень. За цей тиждень тамада чи фотограф має отримати досвід що гідно представляти державу на міжнародному рівні чи писати законопроекти.

Тому не дивуйтесь, якщо половина «нових облич» не буде знати що таке Конституція чи регламент.” – написав експерт.

Нагадаємо, Київська школа економіки проведе освітній інтенсив для членів фракції “Слуга народу” для того, щоб нардепи почерпнули потрібних знань і партія могла працювати як “єдине ціле”.

За словами Милованова, директора установи, сума контракту відповідає рівню оплати інших клієнтів КШЕ. Курс для “Слуг народу” буде реалізовуватися протягом всього терміну роботи Верховної Ради IX скликання. Інтенсив націлений на те, щоб задати нардепам відповідний набір навичок і компетенцій для роботи у ВР і реалізації конкретних проектів.

Після проходження програми учасники програми матимуть власне державницьке портфоліо. В основу програми покладений Гарвардський курс викладання для дорослих.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини