“Припиніть істерику!” В РНБО емоційно висловилися через телеміст із Росією

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк закликав не панікувати через телеміст між телеканалом NewsOne і пропагандистським російським “Россия 24”.

Про це повідомляє Обозреватель.

“Зараз нам пропонують “з’єднати” внутрішньокремлівську пропаганду з її філією у Києві і видають це за “прорив” у відносинах між “братніми” народами. Прошу припинити істерику”, — написав він у Facebook.

За його словами, порівнювати це непорозуміння з мостом “США-СРСР” у 1982 році, між різними ідеологіями і пропагандистськими машинами — дешева маніпуляція.

Данилюк нагадав про тих, хто за останні роки з позиції президента сприяв посиленню позиції кума Путіна Віктора Медведчука в Україні, тих, хто дав йому можливість виступати переговорником, скупити телеканали на партнерських умовах.

“Було очевидно, що Медведчук робить це не як хобі. Будівництво незаконних “мостів” вже стає спеціалізацією Росії. Ми як сильна країна повинні реагувати впевнено, без зайвих емоцій і паніки. Адже саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій лише зростатиме. Нам треба тримати голову холодною”, — підсумував він.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини