SkyUp літатиме з Києва до Львова за 500 гривень

Український лоукост SkyUp відкриває новий внутрішній рейс – Київ-Львів-Київ. Перший виліт запланований на 28 жовтня. Рейси виконуватимуть двічі на тиждень: по понеділках і п’ятницях.

Наразі вже можна забронювати квитки на офіційному сайті компанії. Мінімальна ціна перельоту в один бік – 496 гривень. Тривалість польоту – одна година.

Передає Український інтерес.

скріншот
скріншот

Тепер компанія здійснюватиме перельоти за трьома внутрішніми напрямками. Раніше компанія розпочала польоти з Києва та Харкова до Одеси.

Придбати квитки можна за трьома тарифами: Basic, Standart та Flex. За наявністю “базового” квитка пасажир може взяти з собою у літак тільки ручну поклажу до семи кілограмів. Квитки цієї категорії не можна обмінювати та повертати. Квитки Standart дозволяють окрім ручної поклажі перевозити багаж до 23 кілограмів. Обмін такого квитка можливий, але з доплатою. Найдорожчий тариф Flex дозволяє обмінювати квитки безкоштовно, але при скасуванні броні передбачається штраф.

Українська національна компанія SkyUp Airlines була заснована у 2017 році. Перші польоти розпочалися у травні 2018-го. Наразі флот авіакомпанії налічує шість літаків Boeing.

До речі, з 14 червня SkyUp уперше вилітатиме з Харкова до Парижа.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини