Facebook вперше призначив окрему менеджерку по Україні

Уперше після тривалого очікування Україна отримала свою менеджерку з публічної політики у компанії Facebook. Нею з 27 травня стала Катерина Крук.

Про це повідомляє заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін – пише Твоє місто

«Ми чекали цього багато років. І ми в міністерстві вважаємо, що це найкращий вибір, який могли зробити у компанії Facebook. Катерина – відома експертка з питань інформаційного простору, спікерка усіх актуальних конференцій по дезінформації останніх років, принципова і чесна людина», – каже Дмитро Золотухін.

Він додає, що в Мінінформації сподіваються, що після цього призначення «брутальне та непрофесійне ставлення компанії до України та українців нарешті припиниться». Зазначимо, раніше український сегмент Facebook не мав свого представника в компанії і українські користувачі часто обурювались, буцімто, українським сегментом займаються російські менеджери.

Зазначимо, Катерина Крук працюватиме на посаді Policy Manager по Україні з розташуванням у Варшаві.

Катерина Крук – громадська активістка і політологиня, Social Media Journalist. Співпрацювала з BBC, CNN, Al Jazeera, France 24, Channel 4, The Guardian, New Eastern Europe, 6 PISM. Отримала нагороду від Freedom Awards «Для людей Майдану» з Атлантичної ради США за свою активну позицію щодо інформування світової громадськості про події в Києві під час Майдану.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини