Зеленський на очах у публіки пожартував над дружиною (відео)

Другі вихідні поспіль Президент України Володимир Зеленський відвідує розважальні заходи. Зокрема, вечір 1 червня він разом зі своєю дружиною провів на концерті популярного виконавця Монатіка. Захід відбувався на НСК “Олімпійський” у Києві.

Про це повідомляє 24 канал

Відповідне відео опублікував ресурс InfoResist. На кадрах видно, що люди також помітили гаранта та почали йому плескати.

Зеленський відвідав концерт Монатіка на НСК “Олімпійський” у Києві: дивіться відео

Зауважимо, що вперше почали говорити про відвідини Зеленським концерту Монатіка на НСК “Олімпійський” ще взимку 2018 року. Тоді під час новорічного концерту “Кварталу 95” між чинним президентом і співаком виник жартівливий діалог.

“Впізнали мене? Хотів Вас запитати, а що Ви робите 31 березня 2019 року (цього дня відбувся перший тур президентських виборів – 24 канал)? Просто цікаво”, – запитав Зеленський Монатіка.

На це виконавець відповів, що планів поки на 31 березня не має жодних, але точно має плани на 1 червня 2019 року. За його словами, цього дня має відбутися приголомшливий концерт на НСК “Олімпійський”, на якому буде виступати артист Монатік. Також він іронічно запитав гумориста, чи знає, ким є той самий Монатік.

“Монатік!? Звісно я знаю, це той самий Монатік, який 31 березня прийде голосувати за Зеленського. Правильно, так?” – відповів шостий український президент.

Опісля співак у жартівливому тоні деякий час згадував, хто такий Зеленський.

“А, це той Зеленський, який йде 1 червня на концерт Монатіка. Тоді по руках”, – резюмував виконавець і вони потиснули руки.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини