Глава УГКЦ запросив Зеленського до Львова

Обраний президент України Володимир Зеленський 6 травня у резиденції Блаженнішого Святослава при Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві провів зустріч із главою Української греко-католицької церкви.

Таку інформацію повідомив офіційний сайт Церкви 

«Глава УГКЦ привітав пана Володимира з обранням на президентське служіння, а також виявом до нього великої довіри українського народу.

Архиєрей запевнив його у відкритості УГКЦ до співпраці на партнерських засадах для добра українського народу та нашої держави», – вказано у  повідомленні.

«Володимир Зеленський подякував архієрею за те служіння, яке здійснює УГКЦ на окупованих територіях Донбасу та в анексованому Криму, зберігаючи таким чином зв’язок із цими громадянами України та надаючи їм належну опіку», – зауважує прес-служба УГКЦ.

Блаженніший Святослав окремо наголосив на важливості діаспори, як важливого фундатора реформ в Україні, і на сам кінець, запросив новообраного президента до Львова, більшість населення якого є греко-католиками.

«Нашою турботою є, зокрема, молодь, яка покидає країну в пошуках якісної європейської освіти. Тому ми хочемо запросити Вас до Львова, до Українського католицького університету, який є сучасним європейським християнським і академічним майданчиком надії для молодих українців», – зазначив Блаженніший Святослав.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини