На День міста на Сихові покажуть світлове шоу та 3D-мапінг

До Дня міста у Львові триватиме безліч заходів на одразу кількох локаціях, однією з яких стане Сихів.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Зокрема, львів’ян та гостей міста запрошують відвідати фестиваль «Львівські фанфари», музичне та світлове шоу, святковий концерт та 3D-мапінг на Сихові.

4 травня о 17.00 відкриють фестиваль «Львівські фанфари». О 20.00 гостям покажуть музичне дійство та світлове шоу «The Planets» за участі оркестру Львівської національної філармонії.

«Одна з подій уже традиційна — фестиваль „Львівські фанфари“. Цього року приїжджають оркестри з різних країн і міст України. Цей масштабний фестиваль буде на площі перед Центром Довженка. Центр Довженка та Львівська національна філармонія має спільний проект: музичне та світлове шоу „The Planets“, яке відбуватиметься в концертній залі», — розповіла директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

5 травня відбудеться святковий концерт за участі держаної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» із програмою «Ми — батяри» та дитячої творчої школи Павла Табакова.

«Родзинкою свята стане 3D-мапінг на храмі Різдва Пресвятої Богородиці. Ми проводимо його уже вдруге. Цього року темою візуалізації стала єдність», — додала Марта Іванишин.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини