У Порошенка стверджують, що уклали зі штабом Зеленського угоду про оренду “Олімпійського”

Речник передвиборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв повідомив, що сьогодні між представниками НСК “Олімпійський” і штабами Порошенка і Володимира Зеленського досягнуто домовленості про оренду стадіону для проведення дебатів 19 квітня. Точного часу наразі немає. 

Про це повідомляє ТСН

“Укладена тристороння угода про оренду стадіону 19 квітня. Це має бути змістовна кількагодинна дискусія, а не феєричне шоу, яке прагнуть організувати наші опоненти. За нашими даними, уже завозять туди своє сценічне обладнання”, – наголосив спікер штабу.

За словами Медведєва, форматом дебатів мають бути норми,

Представникам Порошенка і Зеленського не вдається домовитися про час дебатів на “Олімпійському”
прописані у відповідних законодавчих актах та інструкціях ЦВК. “Для Порошенка принциповим залишається дотримання вимог закону щодо ключової ролі “Суспільного телебачення” у проведенні дебатів і щодо встановленої обов’язкової участі кандидатів у таких дебатах. Тому ми вважаємо, що і “Суспільне телебачення”, і ЦВК, яка свого часу встановила проведення таких дебатів, мають відреагувати на ситуацію, що склалась і задовільнити суспільний запит на проведення дебатів і створити такі умови, щоб, принаймні, той кандидат, для якого дотримання закону є принципово важливим, не опинявся перед вибором: піти на дебати з Зеленським на стадіон чи порушувати закон”, – додали у штабі Петра Порошенка.

Медведєв додав, що велика відповідальність покладається на Національну гвардію та поліцію, тому що очікується прибуття десятків тисяч глядачів на стадіон. Увечері 16 квітня перемовини між штабами будуть продовжені. “Наші представники на цих перемовинах збираються обговорювати уже сам регламент проведення дебатів. Поки що у нас різні філософії бачення цієї події: одні планують феєричне шоу, концерт, не знаю, “95 Кварталу” ще когось. Інша команда орієнтована на змістовні дебати за тими питаннями, які належать до сфери конституційних повноважень президента. Напевно, ці переговори будуть важкими”, – повідомив Олег Медведєв.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини