Аеропорт «Львів» веде активні переговори із авіаперевізниками США, Іспанії і Франції

Аеропорт «Львів» провів вдалі переговори з авіакомпаніями KLM, Air France, Transavia, Volotea, Delta, American Airlines, Iberia, Brussels Airlines, Ernest та WizzAir, інформує Львівський портал.

Про прихід чи розширення діяльності перевізників стане відомим після виборів керівництва країни. Про це після візиту керівництва львівського летовища до німецького Гановера, де відбулася міжнародна конференція авіаперевізників Routes Europe 2019, повідомила керівник аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

За її словами, інтерес до Львова проявляють американські авіакомпанії Delta, American Airlines.

«Нарешті нас побачили американські авіакомпанії! Вони розширюють свою присутність в Європі і придивляються нарешті до нас. Обіцяли швидко зі свого боку вивчити попит ринку та бути на зв’язку, а я сподіваюся, що таки дотовчу ту скелю, яка на заваді прямих рейсів зі Львова до США», – повідомила Тетяна Романовська.

Також стало відомо, що дна із Іспанських авіакомпаній висловила оптимістичний прогноз на включення Львова до своєї мережі польотів.

«Цікаві розмови провели з іспанськими перевізниками Volotea, Vueling, Iberia! Одна з вказаних авіакомпаній висловила свій оптимістичний прогноз стосовно нас і я таки сподіваюсь на позитивні рішення після їхнього аналізу ринку», – повідомила Тетяна Романовська.

Водночас вона не приховує свого розчарування, що багато авіакомпаній відклали своє рішення по Львову в очікуванні результатів виборів в Україні.

Також в авіакомпанії WizzAir планують розширити мережу напрямків, або навіть відкрити базу у Львові. Про це також стало відомо на міжнародній конференції авіаперевізників Routes Europe 2019.

За словами Романовської, переговори із авіаперевізниками на Routes Europe 2019 були плідними, і є всі шанси на їхній позитивний результат.

«Провели дуже плідні переговори з командою WizzAir стосовно збільшення об’ємів польотів, відкриття нових напрямків зі Львова та створення бази у Львові! Плани є давно, сподіваюся дочекаємося, бо на цьому етапі при наявних 10-ти напрямках зі Львова логічним кроком є саме намір на базування літака у Львові», – повідомила Тетяна Романовська.

Водночас вона не приховує свого розчарування, що багато авіакомпаній відклали своє рішення по Львову в очікуванні результатів виборів в Україні.

«Розчаровує лише той факт, що багато авіакомпаній, і в тому числі Wizz, чекають результатів виборів Президента в Україні. Зокрема, через виборчу компанію призупинили рішення про українську дочку WizzAir Ukraine», – повідомила Тетяна Романовська.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини