Куди піти в День Валентина у Львові

За кілька днів – День святого Валентина. Як провести свято Закоханих у Львові так, щоб запам’яталося, чим здивувати свою “половинку”, і де її знайти, якщо ви поки що самотні, розкаже VG Львів.

Цьогоріч відзначити День святого Валентина львів’яни і туристи зможуть, відвідавши концерти, вечірки, ресторани і, навіть, смакуючи гігантською шоколадною піцою.

Свято Шоколаду у Львові

Під час Свята Шоколаду у Львові, яке цьогоріч розпочнеться саме на День святого Валентина і триватиме чотири дні, закохані зможуть не лише досхочу наїстися солодощів, але й одружитися, отримавши найсолодше в Україні “свідоцтво про шлюб”.

Свято Шоколаду у версії LOVE EDITION відбудеться 14-17 лютого у Палаці Мистецтв, що у Львові на вулиці Коперника, 17.

“Цьогоріч, окрім тонн найсмачнішого шоколаду, майстер-класів від знаменитих шоколатьє, закохані зможуть одружитися безпосередньо на території свята. Для усіх закоханих на Святі Шоколаду буде облаштована спеціальна “Шоколадна Церемонія”. Молодята отримають “Шоколадне свідоцтво” та фото на згадку”, — розповіли організатори.

Окрім того, за їхніми словами, під час цьогорічного Свята Шоколаду для львів’ян і туристів презентують шестиметрову шоколадну піцу. Скульптори і шоколатьє готуватимуть її протягом кількох днів. Спостерігати за процесом зможуть усі охочі, як і скуштувати шоколадного смаколика.

Де: Львівський палац мистецтв

Коли: 14 лютого-17 лютого, 11:00

ALEKSEEV

Всього за два роки на сцені ALEKSEEV зумів створити власне музичний простір, відмінне від усього існуючого раніше, і підкорити серця сотень тисяч слухачів. Географія концертів ALEKSEEV включає аншлагові виступи в Ізраїлі, Молдові, Азербайджані, Казахстані, Естонії, Білорусі, Росії, Латвії, Німеччини, Туреччини, Єгипті, інших країнах.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 14 лютого, 20:00

Ціна: 290 – 1 500 гривень

Концерт Віктора Винника та гурту “Мері”

Група “Мері” – авторський проект її незмінного лідера та фронтмена Віктора Винника. Команда сформувалася ще в далеких 1990-х, але датою народження “Мері” прийнято вважати 19 вересня 2003 року. Музику гурту можна охарактеризувати як поп-рок, свого часу Віктор Винник використовував термін opty-rock (оптимальний рок).

Де: Picasso

Коли: 14 лютого, 19:00

Ціна: 200 – 600 гривень

KAZKA

Після приголомшливого успіху першої платівки KAZKA – KARMA – у мережі експериментал-поп-тріо представило лонгплей наживо на одному з головних київських майданчиків. Розпалений натовп з перших нот підхоплював кожну музичну історію та довго не відпускав гурт зі сцени. 10 особистих історій у етно-музичній обгортці та у супроводі народного вокалу стануть справжнім відкриттям для поціновувачів сучасної української музики.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 14 лютого, 20:00

Ціна: від 450 гривень

Концерт Сергія Бабкіна

У вересні Бабкін презентує свій 13-й за рахунком і перший повністю україномовний альбом “Музасфера”. У трек-лист платівки увійдуть легендарні “Де би я”, “Хто далі идет” і ще 12 нових пісень.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 14 лютого, 19:00

Ціна: 600 – 1 500 гривень

Львівський фестиваль глінтвейну

Окрім вина шоколаду та смаколиків, на гостей чекають конкурси, розіграші, презенти, майстер-класи та зігріваюча музика.

Де: Львівський палац мистецтв\ Lviv Art Palace

Коли: 14 лютого – 17 лютого, 14:00

Ціна: 50-100 гривень

Вечірка “АнтиВалентина”

Якщо у вас немає пари на День Святого Валентина, то вам точно сюди. Коли очі вже червоніють від валентинок, поки весь світ божеволіє від купідончиків, організатори пропонують сходити з розуму по-своєму.

Де: !FESTrepublic

Коли: 14 лютого, 21:00

Ціна: безкоштовно

Концерт “Легенда про кохання”

 

LUMOS Orchestra (ex-Cantabile Orchestra) — перший український саундтрековий симфонічний оркестр, що концертує з музикою до кінофільмів, серіалів, анімації та відеоігор з 2010 року. Музиканти гастролюють закордоном та виступають перед голлівудськими зірками. У доробці колективу більше 600 різноманітних саундтреків. Кожен проект колективу це завжди більше ніж просто концертний захід. LUMOS Orchestra створює сюжетні видовища, поєднані тематичними історіями; інтерактивні івенти для слухачів, що завжди збирають повні зали шанувальників та залишають по собі неймовірні емоції та враження.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 14 лютого, 19:00

Ціна: 190 – 390 гривень

Трістан та Ізольда: історія кохання у звуках органа

 

Незвичайний концерт від органіста з Києва Богдана Дем’яненка. Як казав класик: “З усіх насолод життя одній любові музика поступається, але і любов – мелодія”. Богдан Дем’яненко — орган (Київ).

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 14 лютого, 19:00

Ціна: 50 – 150 гривень

Концерт “Tenors BEL’CANTO до Дня закоханих”

 

Tenors Bel’Canto – квартет, який об’єднали непересічний талант, природній шарм і справжня дружба! Вони щоразу збирають аншлаги. Їхні концерти чекають із нетерпінням. Їх завше вітають гучними оваціями та довго затримують на сцені рясним “Браво! Біс!”.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 14 лютого, 19:00

Ціна: 90 – 400 гривень

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини