Львівські патрульні допомогли довезти малюка до лікарні (Відео)

За 11 хвилин дитина була у лікарні, інформує Патрульна поліція Львівської області.

Інспектори 3 батальйону Павло Братунь та Роман Копровський, які приїхали на перезмінку після денного патрулювання, супроводили у годину пік авто з хворою дитиною на вулицю Пилипа Орлика.

Біля Привокзального ринку до супроводу приєднався екіпаж 4 батальйону нічної зміни, зорієнтувавшись, що потрібна допомога. Він був замикаючим. Через 11 хвилин дитина була у лікарні.

Відео Патрульної поліції Львівської області:

Патрульні за 11 хвилин у годину пік супроводили хлопчика в лікарню з іншого кінця міста

Допомога в біді на першому місці! У годину пік патрульні супроводили хлопчика у важкому стані до медзакладу «Погано дихає і синіє» – з такими словами до патрульних підбіг батько на вулиці Перфецького. Його 4-річний син, якому було дуже погано та дружина були в автомобілі. Інспектори 3 батальйону Павло Братунь та Роман Копровський, які приїхали на перезмінку після денного патрулювання ні на мить не задумалися про втому і вирішили супроводити у годину пік авто з хворою дитиною на вулицю Пилипа Орлика. Біля Привокзального ринку до супроводу приєднався екіпаж 4 батальйону нічної зміни, зорієнтувавшись, що потрібна допомога. Він був замикаючим. Через 11 хвилин дитина була у лікарні. В 38-річний батько на руках негайно заніс сина у приймальне відділення. Ми бажаємо малюкові швидкого одужання. Дякуємо усім учасникам дорожнього руху, які поступалися дорогою службовим автомобілям зі спецсигналами. Опубліковуємо усе відео аби Ви могли проаналізувати як поводилися водії та пішоходи під час супроводу. Нагадуємо, що згідно пункту правил дорожнього руху 3.2 У разі наближення транспортного засобу з увімкненими проблисковими маячками синього і червоного або лише червоного кольору, водії інших транспортних засобів зобов’язані зупинитися біля правого краю проїзної частини (на правому узбіччі). На дорозі з розділювальною смугою цю вимогу зобов’язані виконати водії транспортних засобів, що рухаються в попутному напрямку. Дякуємо патрульним за службу!#Lvivpolice #патрульнаполіція

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Sonntag, 3. Februar 2019

Джерело: Прозахід

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини