У львівському бутіку виявлено щура (відео)

У магазині-бутіку “PINK”, що у центрі Львова, на Дорошенка, 6, відвідувачі виявили живого щура. Про це пише у “Facebook” Тарас Гаврик.

Подія сталася вчора, близько 19.30 год, Варта1

На своїй сторінці артист пояснив, що відео йому скинула знайома жінка, після отриманого повідомлення Тарас Гаврик самостійно перевірив наявність щура у бутіку і записав відео.

“P.S. Я не прихильник негативного хайпу і “зради”, але сподіваюся, що завтра магазин закриють на дератизацію! Маю надію НАС почують!!” — йдеться у повідомленні.

ЩУР!!!!! 😱😱 в магазині-бутіку "PINK", що у центрі Львова, на Дорошенка, 6!! Я вибіг з дому за 2 хвилини, після Того, як мені надіслали це відео!!Його надіслала мені знайома жінка, що побажала залишитися інкогніто. В добавку до записаного, було наступне повідомлення: "Такого «красеня» я сьогодні о 19.30 побачила у вітрині магазину на Дорошенка"Щоб не наводити наклепів, я, в дві секунди, одягнувся і пішов перевіряти. Відео-підтвердження місця – в коментарях!! PS. Я не прихильник негативного хайпу і "зради" ,але сподіваюся, що завтра магазин закриють на дератизацію! Маю надію НАС почують!!

Gepostet von Тарас Гаврик am Samstag, 2. Februar 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини