Де і в яку ціну: у Львові стартував продаж живих ялинок

Сьогодні, 18 грудня, у Львові розпочали роботу “живі” ялинкові ярмарки. Про це повідомила VG Львів Львівська міськрада.

На ялинкову кампанію 2017-2018 років лісогосподарські підприємства Львівщини заготували 9,5 тис. новорічних ялинок. Середня ціна ялинки висотою 1-4 м становить від 50 до 150 грн.

Усього для торгівлі хвойними у Львові виділили 25 місць: одне в Галицькому районі, п’ять – у Залізничному, чотири – у Личаківському, чотири – у Сихівському, два – у Франківському та дев’ять у Шевченківському.

Так, у Галицькому районі хвойні дерева у період з 18 грудня до 6 січня можна продавати на перехресті вул. Шота Руставелі та вул. Вольської.

У Залізничному районі продаж ялинок можна здійснювати на вул. Є. Патона, 4/1, вул. С. Петлюри, 11, у переході між вул. Чернівецькою і вул. Городоцькою, на перехресті вул. Широка, 65-А – вул. Я. Гніздовського, 5, на майданчику автостоянки ТзОВ “АЙПІЄ-Л” на вул. Щирецька, 36.

У Личаківському районі таких місць буде чотири: на вул. Солодовій, 4 біля ринку ТзОВ “Дари Львівщини”, на вул. Личаківській, 201 біля ринку ТзОВ “Провесінь Ю. М. М”, на вул. Поліській, 2 біля ринку ТзОВ “Галицьке перехрестя”, на вул. Б. Хмельницького, 120 біля ринку ТзОВ “Дари Львівщини”.

У Сихівському районі ялинки продаватимуть на вул. Сихівській, 16-А біля ТзОВ “Замок”, на вул. Стрийській, 57-59 біля ринку ТзОВ “САТО” ЛТД, на пр. Червоної Калини, 36-40 та на пр. Червоної Калини, 109.

У Франківському районі хвойні продаватимуть на вул. Княгині Ольги, 112 біля ТзОВ “Провесінь Ю. М. М.” та на вул. Науковій, 29 біля ТзОВ “Фест-Вест” ЛТД.

У Шевченківському районі визначили дев’ять місць для продажу ялинок: на вул. І. Величковського біля будинку № 8, на вул. Гайдамацькій, 9-А біля ТЦ “Володар”, на вул. Б. Грінченка, 4-Б біля ринку ПП “Холм”, на перехресті вул. Гетьмана І. Мазепи, 11 – вул. Пилипа Орлика навпроти ринку ТзОВ “Тополя-1”, на вул. Гетьмана І. Мазепи, 15-А біля ринку ТзОВ “Тополя-1”, на вул. І. Миколайчука, 8 біля ринку ТзОВ “Фірма “Світлиця-3”, на вул. Б. Хмельницького, 54 біля вокзалу станції “Підзамче”, на вул. Т. Шевченка, 360-364, на просп. В. Чорновола, 67-А біля ринку ТзОВ “Старий лицар” ЛТД.

ЛКП “Муніципальна варта” спільно з представниками райадміністрацій та правоохоронцями доручено не допускати стихійної торгівлі новорічними деревами у невстановлених для цього місцях.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини