На Сихові збудують перший у Львові 90-метровий офісний центр

Девелоперська компанія Avalon Inc. має намір збудувати новий квартал у центрі Сихова

У середу, 6 грудня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво у Сихівському районі комплексу багатоповерхівок, найвища з яких сягне 25 поверхів. Це перша будівля такої поверховості, дозвіл на яку видала львівська мерія, – повідомляє zaxid.net

Згідно з рішенням воконкому, ТОВ «Авалон статус» отримало містобудівні умови та обмеження на зведення багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. Червоної Калини, 60 поблизу церкви Різдва пресвятої Богородиці.

Як розповів головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, найвища 90-метрова будівля налічуватиме 25 поверхів і буде офісною. Загалом, комплекс матиме дев’ять будівель різної поверховості, 40% площ яких будуть зайняті офісами, комерцією та центром розвитку дитини, а 60% – житлом.

Планується, що в комплексі облаштують близько тисячі паркомісць, а в офісах зможуть працювати 1,5 тис. людей. Ще до 1,2 тис. робочих місць створять у комерційних закладах на території комплексу.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини