Христина Тишкун розповіла, чому вдягла відверту сукню на зустріч із Андрієм Садовим

Дівчина, яка прийшла у Львівську міську раду у сукні з глиблоким декольте, розповіла чому вдягла таке відверте вбрання на зустріч з мером Львова Андрієм Садовим.

27-річна уродженка Львова Христина Тишкун розповіла, що вона не займає посаду на держслужбі і не є помічницею заступника міністра, як про це пліткують, пише tsn.ua.

“Хочу одразу розставити крапки над і. Я не є держслужбовцем, я – не працівник Міністерства освіти і не державний службовець. До Львова я їхала не на офіційний візит і ніколи не була помічницею заступника міністра. Ми з Ігорем Миколайовичем працювали над спільним проєктом, він був головним ідеологом цього проєкту і куратором. Я була пов’язана з цим проєктом з боку медійності і комунікації, а не як його працівник”, — сказала Христина Тишкун.

За її словами, поїздка до Львова була її ініціативою. Вона хотіла провести час із друзями і особисто познайомитися з мером міста.

“Я сама зі Львова, і напередодні католицького Різдва я хотіла провести час із друзями. Ігор Миколайович поїхав на зустріч. Я не брала участь у жодних перемовинах. Скажу чесно, хотіла подивитися на Андрія Івановича (міського голову Львова – Ред.), він мені завжди імпонував, він мені цікавий як особистість, як професіонал своєї справи. Хотіла познайомитися і зробила фото”, — зазначила дівчина. 

Андрій Садовий і брюнетка з глибоким декольте

Вона додала, що її часто оцінюють по зовнішньому вигляду, незважаючи на інтелект. Хоча сама зізнається, що її фотографії провокативні.

“Я хочу боротися з тим, з чим боряться зараз жінки. Я називаю свою сукню протестом. Мене зачіпає з точки зору гендерної нерівності і проявів сексизму, з яким я стикаюся постійно. Мене оцінюють по моєму зовнішньому вигляду”, — сказала Христина Тишкун.

За її словами, вона отримала купу хейту і погроз, а також на неї навішали ярлики і оцінили її розумові здібності за сукнею.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини