Комбат через “помсту” начебто підірвав автівку захисників: скандал набирає обертів

125 бригада ТРО опинилася в епіцентрі скандалу. Військовий заявив, що комбат спалив автівку, яку захисникам передали волонтери.

Про це пише 24 канал

Військовий опублікував відео з авто, яке палає

Військовий Віталій Карвацький опублікував відео, на якому палає автомобіль. Голос за кадром каже, що комбат Андрій Селехман підірвав автомобіль, бо військові поїхали у Лиман по бензин, необхідний для генераторів.

Комбат хоче і в*бав машину гранатою. Бо бачте хлопці поїхали в СЗЧ (самовільне залишення частини – 24 Канал). Хоча насправді вони поїхали на пошту, – мовиться у повідомленні.

Військовому погрожують

Згодом Карвацький заявив, що його викликають до комбата й “вішають на нього справи”. Він наголосив, що командування намагається прикрити “ж*пи”, а з солдата роблять “козла відпущення”.

У наступному відео Карвацький повідомив: йому погрожують та вимагають опублікувати відео з вибаченнями. Водночас військовий не збирається відступати від своїх слів. Він наголошує, що авто спалив саме комбат. Хоча офіційна версія – інша.

Ситуація набула резонансу

Відео набуло розголосу у соцмережах. Коли Карвацький вкотре вийшов на зв’язок, він повідомив, що йому повернули телефон.

“Подія набула розголосу, і не поміченою для Києва не лишилася. Сьогодні приїхали представники контрозвідки, управління бригади, представники управління Сил ТрО для того, що б розібратися в ситуації”, – мовиться у повідомленні.

Окрім того, захисник наголосив: варто не боятися й боротися з несправедливістю та злом.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини