Він підтримував Україну: відомого чемпіона ММА заарештували під час протестів у Грузії

Мате Санікідзе був затриманий поліцією під час мітингу проти проросійського закону. Спортсмен давно висловлює свою позицію проти Росії та підтримує нашу країну.

Про це пише 24 канал, посилаючись на Mtavari Akhri

Цими днями у Грузії проходять масові протести проти влади. Всьому виною – диктаторський закон про “іноагентів”, який просувається проросійськими силами.

Чимало спортсменів встали на бік протестуючих, в тому числі і гравець Динамо Георгій Цитаїшвілі. А ось Мате Санікідзе і сам взяв участь у мітингу.

У підсумку грузинського чемпіона Oktagon MMA у напівсередній вазі затримала поліція на проспекті Руставелі у Тбілісі. Дружина спортсмена зазначила, що Санікідзе перевели в ізолятор у Бакуріані.

Грузинський журналіст Гіоргі Кокіашвілі зазначив, що боєць не поводив себе агресивно під час мітингу. Всього ж під час арешту Мате було затримано 70 людей.

Відзначимо, що Санікідзе від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну встав на бік нашої держави. Одну зі своїх перемог в октагоні він присвятив українським бійцям, які чинять опір окупантам.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини