Путін може зменшити свої апетити щодо України через провали армії РФ – розвідка США

путін_2

Російський диктатор Володимир Путін здивований провалом своєї армії в Україні й може на деякий час зменшити апетити щодо цілей війни. Водночас він не відмовиться від планів щодо захоплення країни у довгостроковій перспективі.

Їх глава РФ ще намагатиметься здійснити в майбутньому. Про це заявила директорка Національної розвідки США Авріл Гейнс на щорічному Форумі національної оборони в Каліфорнії, передає Reuters, передає Обозреватель.

За її словами, нині керівництво Росії може скоротити короткострокові цілі в Україні, щоб повернутися до захоплення країни пізніше. Гейнс каже, що держава-терорист швидко вичерпує свої військові запаси.

Так, Путін уже знає про проблеми, з якими зіштовхнулися його військові на українському фронті. Проте невідомо, чи має він повну картину стану своїх збройних сил.

“Ми бачимо брак боєприпасів, морального духу, проблеми із постачанням, логістикою”, – пояснила глава американської нацрозвідки.

Вона заявила, що Росія вдається до обстрілів енергосистеми України для того, щоб підірвати волю українців до опору.

“Я думаю, що ми не бачимо жодних доказів того, що воля українців підірвалася. Водночас економіка України дуже страждає”, – визнала вона.

На думку Гейнс, кремлівський режим збереже владу у РФ навіть у випадку провалу війни проти України.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини