“Було важко, але я стараюся”: 8-річний українець зібрав 260 тисяч гривень на авто для ЗСУ

Українські діти, на жаль, змушені жити у нових реаліях. Вони мали б проживати щасливі дні дитинства, натомість, як дорослі, усіма методами наближають нашу перемогу.

8-річний чернігівець зібрав на авто для ЗСУ

Вони стають волонтерами. Так, восьмирічний школяр Сергій Мороз співом зібрав кошти на авто для ЗСУ. Він вже передав машину для розвідки оперативного командування “Північ”, передає 24 канал.

Авто обійшлося у 261 тисячу гривень. Хлопчик співав 25 днів, хоч каже, що було важко, але віе старався.

Я вирішив збирати на машину, бо хочу допомогти армії, щоб наша країна виграла. Співав на цю машину я 25 днів. Було важко, але на ЗСУ я стараюся, – сказав Сергій Мороз.

Ключі від автомобіля школяр передав командувачу Віктору Ніколюку і заспівав для нього пісню. Військовий наголосив, що найбільш свідома частина нашого суспільства, це саме діти. Вони найкраще розуміють ту загрозу, яка вона є, і розуміють, що надалі не можна допустити.

Хлопець зібрав співами загалом 630 тисяч гривень

За понад 4 місяці волонтерства, Сергій Мороз зібрав співами загалом 630 тисяч гривень. Всі кошти він віддав на підтримку Збройних Сил України.

Ми коли першу ціль у 50 тисяч ставили, то я думала – це просто нереально. Багато людей без домівок, без роботи, ситуація складна в місті, але на автівку наспівав. Пишаємось, я ж казала, що він нам ще покаже, — сказала мама школяра.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини