Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець неочікувано змінила зачіску і зачарувала фанів

Акторка, зірка Студії “Квартал 95” Олена Кравець не припиняє експериментувати над своїм образом.

Як відомо, наприкінці січня Олена Кравець наважилася на радикальні зміни і відчикрижила довге волосся, зробивши водночас сміливе каре, – пише ТСН.

Втім, певно, такий, дещо суворий образ набрид артистці, тож вона знову відростила волосся і тепер її зачіска має більш жіночний вигляд. Себе з новим іміджем Кравець показала на сторінці в Instagram.

Олена Кравець раніше зробила каре / © instagram.com/lennykravets

Акторка розмістила декілька знімків, на яких позує з волоссям до плечей. Її образ доповнили білий капелюшок та куртка. На кадрах Олена щиро усміхається та обіймає дітей. Що саме це був за захід, Кравець не вточнила. Але зізналася, що обійматися було дуже приємно:

Олена Кравець / © instagram.com/lennykravets

“Дуже хочеться обійматись частіше тепер. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так і буде завжди”, – підписала фото Олена.

Олена Кравець / © instagram.com/lennykravets

Своєю чергою, підписники сторінки акторки в Instagram наробили їй компліментів: “Вам гарно з довшим волоссям. Маєте молодший вигляд”, “яка ви гарна”, “Олено! Ви – жінка з дуже великої літери! Ви – еталон української краси, впевненості, чуттєвості та ніжності! Пишаюся тим, що ви є саме в нашій країні, в Україні!”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини