На дні Чорного моря, – Марченко розповів, як затонув уражений ЗСУ ворожий буксир “Василий Бех”

Зранку 17 червня Військово-морські сили ЗСУ уразили буксир Чорноморського флоту Росії “Василий Бех”. Судно склало компанію затонулій “Москві” й відправилось на дно годувати риб.

На борту російського судна, по якому вгатили ЗСУ, був встановлений зенітно-ракетний комплекс “ТОР”, передає 24 канал.

Марченко потролив росіян

Очільник ОВА Одещини Максим Марченко підтвердив, що “Василий Бех” затонув. Йому дуже цікаво, як росіяни виправдовуватимуть втрату ще одного судна. Невже знову казатимуть, що хтось з екіпажу невдало покурив на борту?

“Сьогодні вранці нашими військово-морськими силами було уражено судно забезпечення Чорноморського флоту “Василий Бех, на борту якого було встановлено зенітно-ракетний комплекс “ТОР”. Пізніше стало відомо, що він затонув”, – розповів Марченко.

Він нагадав, що на рахунку ЗСУ вже є: ворожий крейсер, декілька катерів, а тепер додалось ще судно забезпечення.

“Я впевнений, що незабаром наші військові додадуть туди ще фрегат, корвет та великий десантний корабель і ми зможемо сказати, що ми створили у Чорноморському флоті Росії таку собі “підводну бригаду” кораблів на дні Чорного моря. На відкриття запрошується усе військово-політичне керівництво окупантів, а ми у свою чергу будемо друкувати стільки марок із потопленими кораблями, стільки буде треба”, – потролив очільник ОВА окупантів.

 

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини