Путін виступав на мітингу в Лужниках із клітки, бо боїться замаху – західні ЗМІ (відео)

Владімір Путін виступав перед багатотисячною публікою на стадіоні “Лужники”, перебуваючи у великій захисній конструкції. Це свідчить про те, що господар Кремля панічно боїться замаху.

Про це повідомляє низка видань, зокрема шведський “Expressen”, польська “Interia Wydarzenia” і головний редактор англомовної версії “Медузи” Кевін Ротрок, передає “Еспресо.Захід“.

Раніше медіа повідомляли про затримки в трансляції виступу Путіна або ж наявність торішніх кадрів трибун у ній. Тепер увагу журналістів привернуло відео з трибун, на якому чітко видно захисну конструкцію, в якій виступав російський президент.

Під час телевізійної трансляції її видно не було – оператори та режисери використовували крупні кадри Путіна. Натомість на кадрах, відзнятих із трибун, чітко видно, що російський президент говорив зі своєрідної клітки – скляного шестикутника зі стінами, висотою щонайменше 6 метрів.

“Expressen” також повідомляє про куленепробивні чохли, парасольки та величезній кількості охорони Путіна. Така поведінка, вважають західні журналісти, свідчить про параноїдальні страхи російського лідера перед замахом на його життя.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини