Кохана Вакарчука, MamaRika, Карді Бі та інші: хто із зірок народив у 2021 році, а в кого – стався викидень (фото)

У 2021 році в шоу-бізнесі відбувся справжній бебі-бум. Відомі актори, моделі та інші селебриті постійно ділилися у своїх соціальних мережах радісною новиною про поповнення. До того ж багато зірок ще чекають на дитину.

Наприклад, відомі моделі Ешлі ГремРоузі Гантінгтон-Вайтлі та індійська кіноакторка Фріда Пінто незабаром стануть мамами. Хто із зірок став батьками вперше у 2021 році, у кого стався викидень, а хто народив ще одну дитину – пише OBOZREVATEL.

Зірки, які стали батьками вперше

  • Девон Мюррей

Шеннон Маккефрі Куінн та Девон Мюррей показали сина.

31-річний ірландський актор Девон Мюррей уперше став батьком у січні 2021 року. Його цивільна дружина Шеннон МакКефрі Квін подарувала йому первістка. Малюка назвали Купер Майкл. Соцмережі зірки фільмів про Гаррі Поттера зараз переповнені фотографіями сина.

  • Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук вперше став батьком

Український рок-музикант Святослав Вакарчук вперше став батьком у 46 років. У серпні 2021-го у нього народився син Іван. Матір хлопчика лідер гурту “Океан Ельзи” приховує. Ймовірно, обраницею Святослава стала продюсерка Євгенія Яцута, з якою він разом близько року.

  • Емма Стоун

Емма Стоун стала мамою доньки

Голлівудська кінозірка Емма Стоун уперше стала мамою в березні, написало видання TMZ. Акторка вже понад пів року відмовляється від коментарів і не показує малюка. Але відомо, що вона народила від чоловіка Дейва МакКері дочку Луїзу Джин, яку вони назвали на честь прабабусі Емми.

  • Кіт Гарінгтон і Роуз Леслі

Кіт Гарінгтон і Роуз Леслі стали батьками

Зірки серіалу “Гра престолів” Кіт Гарінгтон та Роуз Леслі у лютому 2021 року теж стали батьками вперше. Подружжя не робило офіційних заяв, проте на вулиці фотографи їх встигли не раз зафіксувати з немовлям.

  • Василіса ФроловаВасиліса Фролова вперше стала мамоюУкраїнська ведуча Василіса Фролова вперше народила, це сталося в березні. 43-річна зірка розповіла, що випадково завагітніла під час першого сексу зі своїм знайомим. Батьком сина Родіона є продюсер Дмитро Котеленець. Фролова довго намагалася стати мамою, але тоді вже втратила всі надії.
  • Маколей Калкін

Маколея Калкіна та його коханої Бренди Сонг народився син.

Зірка фільму “Сам удома” Маколей Калкін у віці 40 років уперше став батьком. У нього народився син у квітні 2021 року. Первістка акторові подарувала Бренда Сонг, яка також знімається у кіно. Новоспечена матуся поділилася фотографіями малюка в Instagram.

  • Наомі Кемпбелл

Наомі Кемпбелл народила доньку

Відома супермодель 90-х та голлівудська акторка Наомі Кемпбелл уперше стала мамою у 50 років. У травні 2021 року вона розповіла про це шанувальникам, але про батька дочки досі нічого невідомо. Кемпбелл зазначила, що бути матір’ю для неї – величезна честь.

  • MamaRika

Сергій Середа та MamaRika стали батьками

У серпні з’явився первісток у зіркового подружжя співачки MamaRika та коміка Сергія Середи. Сина назвали Давидом. 32-річна виконавиця зізнавалася, що вагітність була дуже складною, але вже через кілька місяців після пологів вона відновила концерти.

Зірки, у яких народилася ще одна дитина

  • Мер’єм Узерлі

Мер'єм Узерлі стала мамою в 2021 році

Зірка серіалу “Величне століття” Мер’єм Узерлі вдруге стала мамою. 8 січня вона народила доньку й назвала її Лілі. Вона також виховує 7-річну доньку Лару. Ім’я батька дівчаток акторка не розсекретила.

  • Скарлетт Йоганссон

Скарлетт Йохансон виховує двох дітей

Американська акторка Скарлетт Йоганссон удруге стала мамою у серпні 2021 року. Про це в соцмережах повідомив її чоловік, комік Колін Жост. Сина знаменитості вирішили назвати Космо. Своїх спільних фото із дітьми пара не показала.

  • Кірстен Данст і Джессі Племонс

Крістен Данс народила другу дитину

Акторка Кірстен Данст і Джессі Племонс у липні 2021 року стали батьками вдруге. Подружжя не робило офіційних заяв, але папараці піймали маму на прогулянці з візком. Раніше голлівудська зірка розкрила секрет своїм шанувальникам: вона опублікувала фото з округлим животом.

  • Карді Бі

Карді Бі з сином та чоловіком

Реперка, телезірка та акторка Карді Бі у вересні 2021 року стала мамою вдруге. Знаменитість народила сина від свого чоловіка виконавця Оффсета.

Зірки, які стали багатодітними батьками

  • Анастасія Приходько

Анастасія Приходяко стала багатодітною мамою

У березні 2021 року Анастасія Приходько стала мамою втретє. 33-річна співачка назвала новонародженого сина Лукою. Батьком є другий чоловік виконавиці Олександр. Артистці вдалося приховати вагітність. Вона не хотіла, щоб хтось дізнався про поповнення, але згодом сама поділилася новиною через кілька місяців після пологів.

  • Сергій Притула

Сергій Притула став батьком втретє.
Український ведучий Сергій Притула у 40 років став багатодітним батьком. У травні 2021 року Стефанію йому подарувала 36-річна дружина Катерина. Родина виховує сина Дмитра від першого шлюбу Сергія та спільну дочку Соломію.

  • Галь Гадот

Галь Гадот і Ярон Версано є багатодітними батьками

Ізраїльська акторка Галь Гадот та її чоловік Ярон Версано стали батьками втретє у червні 2021 року. Багатодітна сім’я написала у соцмережах, що новонароджену дочку назвали Даніелою. Крім того, вони виховують ще двох доньок.

  • Віктор Павлік

Віктор Павлік вчетверте став батьком

Співак Віктор Павлік у червні 2021-го став батьком ще одного сина. Для 55-річного виконавця це четверта дитина, а для його 28-річної дружини – перша. Сина Михайла йому подарувала блогерка та концертна директорка Катерина Реп’яхова.

  • Катя Осадча

Катя Осадча стала мамою втретє

У родині українських ведучих 38-річної Каті Осадчої та 51-річного Юрія Горбунова у серпні сталося поповнення. Ведуча “Світського життя” стала багатодітною матусею. Пара виховує трьох синів: 19-річного Іллю від першого шлюбу Осадчої, 4-річного спільного сина Івана й новонародженого Данила.

  • Дженніфер Лав Г’юїтт

Дженніфер Лав Х'юїтт і Брайан Хеллісей стали батьками втретє

Пара акторів Дженніфер Лав Г’юїтт і Браян Геллісей у вересні 2021 року стали багатодітною родиною. У них народився син Ейдан Джеймс.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини