Наступного тижня у Парку культури запрацює резиденція Святого Миколая

Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького у Львові відкривають резиденція Святого Миколая. Вона запрацює вже наступного тижня, 4 грудня, за адресою: вул. Болгарська, 4.

Про це повідомляє Tvoemisto.tv.

«Чудотворець уже «запасається» подарунками і двічі вакцинувався, що радить зробити і вам, ну або ж ПЛР-тест чи отримати у вашого лікаря довідку щодо протипоказів вакцинації (це, щоправда. стосується, лише дорослих)», – йдеться в повідомленні парку у Фейсбуку.

Резиденція відкриватиме свої ворота щодня з 12:00 по 19:00. Організатори просять попередньо телефонувати, аби погодити час візиту для дотримання карантинних заходів. Телефон: 098 762 2248. Вартість квитка 250 гривень за дитину у супроводі дорослого.

Нагадаємо, що центральні вулиці міста, зокрема площу Ринок у Львові, помалу починають прикрашати різдвяними декораціями. Незважаючи на те, що до новорічних свят залишається ще понад місяць, деякі кав’ярні, ресторани та крамниці в місті активно готуються до сезону. Окрім цього, невдовзі в центрі Львова традиційно з’явиться ковзанка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини