“Не побачив”: водій маршрутки, який у центрі Львова збив двох черниць, розповів свою версію ДТП

47-річний львів’янин Віктор Шебаршинов, водій маршрутки, який у центрі Львова збив на переході двох черниць, розповів свою версію трагічної аварії.

У суді, де йому 22 листопада обирали запобіжний захід, він повідомив, що у темряві не побачив пішоходів, тому й трапився наїзд, передає Вголос.

Також прокоментував той факт, що після аварії він призупинився, а потім рушив далі. Стверджує, що побачив жінку, яка упала, але подумав, що вона або просто послизнулася, або ж упала, коли відскочила від транспорту.

Про це пише NTA.

«Я не побачив», – сказав Віктор Шебаршинов. Чоловік свою вину визнає, але все ж посилається на збіг обставин.

Водієм у громадському транспорті він працює 5 років, із них 2,5 роки саме на приміському маршруті №138 – с. Лапаївка – Львів, вул. Дж. Вашингтона.

Як запобіжний захід Галицький районний суд Львова обрав йому утримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Водія звинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Що з іншою черницею

Одна із жінок, які у суботу 20 листопада, потрапили під «маршрутку», 67-річна черниця Галина вижила. Вона зараз перебуває на амбулаторному лікуванні.

«Пошкодження, які виявили, – поверхневі травми голови і плечового пояса, грудної клітки і ще велика кількість пошкоджень шкіри і підшкірної клітковини. Ми запропонували їй госпіталізацію, але вона відмовилася. Її скерували на амбулаторне лікування», – повідомив лікар-ортопед Львівської міської лікарні швидкої допомоги Василь Тонконоженко.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини