Суші у Білій Церкві – огляд ресторанів і суші-барів

У Білій Церкві суші користуються великим попитом. Це дуже смачно, корисно, а ще й вигідно, якщо ви правильно підібрали заклад, де бажаєте зробити замовлення. Наприклад, зараз великою популярністю користується онлайн-ресторан «Суші Мастер».

Там ви знайдете великий асортимент різноманітних страв https://bila-tserkva.sushi-master.ua/ua/ . Є не тільки роли, суші, а й вок, рамен, боули, салати. Слід зазначити, що ціни досить доступні. У цьому огляді є й інші ресторани, які точно заслуговують уваги з боку потенційних клієнтів. Гарантовано ввічливе та якісне обслуговування.

«Суші Мастер»

Цей заклад досить популярний не тільки в Білій Церкві, а й по всій Україні. Мова йде про мережу онлайн-ресторанів, де кожен має змогу замовити смачні японські та паназіатські страви високої якості, які точно сподобаються за ціною, смаком та зовнішнім виглядом. Цей заклад цінує кожного потенційного клієнта, тому пропонує найкращі послуги та високий рівень обслуговування.

Переваги «Суші Мастер»:

  •  широкий асортимент;
  • висока якість;
  • є безкоштовна доставка;
  •  регулярні акції.

Також є можливість стати учасником однієї з вікторин. Наприклад, якщо ви пройдете тестування чи правильно відповісте на кілька запитань, то онлайн-ресторан «Суші Мастер» подарує вам вигідну знижку на весь чек чи одну безкоштовну порцію ролів. Виграти може кожен, тому заходьте на офіційний сайт та дізнавайтеся всю інформацію. Додатково ви там знайдете ще й актуальні акції, які допоможуть заощадити на ролах.

«Татакі Суші»

Цей заклад відкрився у Білій Церкві нещодавно. Там ви можете замовити не тільки суші, а ще й рамен, вок. Слід звернути увагу на те, що в меню немає солодких напоїв та десертів. Якщо ви бажали спробувати справжні популярні тістечка моті, то краще звернутися в інший заклад. «Татакі Суші» пропонує, як традиційні, так і авторські страви. Оскільки цей ресторан працює недовго, там досі дуже вигідні акції, які допоможуть вам зекономити.

«Кіото»

У цьому закладі ви знайдете смачні китайські, корейські, японські та паназіатські страви. Заклад розраховує на бюджетних клієнтів, тому цінники на позиції досить низькі. У відгуках багато хто пише про високу якість ролів, тому ви можете сміливо їх замовляти та не перейматися про стан власного здоров’я. Якщо ви бажаєте ще більше заощадити, то рекомендується робити замовлення у щасливі часи. Вони проходять у середу та суботу з 13 до 16. В цей час ви можете отримати персональну знижку до 50% чи безкоштовну порцію суші. Акція діє і для тих потенційних клієнтів, які обирають доставку.

Yoko

Це преміальний ресторан, який спеціалізується на авторській японській кухні. Там ви можете замовити суші, роли, як звичайні, так і теплі. Для приготування використовуються найкращі інгредієнти від відомих постачальників. Всі деталі краще за все дізнаватися безпосередньо в одного з консультантів чи на офіційному сайті, щоб не пропустити важливу інформацію.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини