Куди поїхати з дітьми в Європу на осінніх канікулах

Сидіти вдома всі канікули – те ще покарання як для дітей, так і для батьків. Тому час збирати речі й вирушати в подорож.

Редакція створила підбірку найкращих парків розваг Європи, які сподобаються усій сім’ї, – пише OBOZREVATEL .

Legoland (Біллунн, Данія)

Перший і найбільший Леголенд у світі побудували на батьківщині цієї іграшки – у Данії. Місто Біллунн, де розташований цей парк розваг, нібито постає зі світу лего. Навіть аеропорт тут оформлений тематично. Тож вашим дітям з самого початку буде дуже цікаво.

На території Legoland оформлені тематичні зони для різних вікових груп. Малечі від 2 до 6 років точно сподобається на Землі Дупло. Тут багато великих деталей конструктора та м’яке покриття на підлозі. У Світі Уяви буде цікаво дітям постарше, адже тут безліч ігор, 4D-кінотеатр та великий акваріум. Всією ж сім’єю можна розважитись в Legoredo – зоні відпочинку та ресторанів, на Землі Піратів з водними атракціонами чи в Мініленді – своєрідному парку, повністю зробленому з конструкторів.

Леголенд створений для комфортного сімейного відпочинку.

Vulcania (Сент-Урс, Франція)

Цей парк розваг розташований у підніжжя згаслого вулкану. Його можна назвати інтерактивним музеєм, адже під час ігор діти пізнають багато нового та цікавого. Так на екскурсії можна побачити на власні очі симуляцію виверження вулкану та відчути землетрус. Любителям активного відпочинку сподобаються атракціони “Дослідник Безодні” та “Поїздка на Драконі”. До речі, на території Vulcania знаходиться 4D-кінотеатр, у якому постійно показують цікаві фільми про вулкани.У центрі Vulcania можна зазирнути у гирло вулкана.

Port Aventura (Таррагона, Іспанія)

Це найбільший парк розваг у Європі, який складається з цілого комплексу різних атракціонів. Тут працює 6 тематичних зон, які відображають культуру та традиції різних цивілізацій: Середземномор’я, Дикий захід, Мексика, Китай, Полінезія та Сезам-Авентура.

На території також є аквапарк “Косте-Карібе” площею 50 тис квадратних метрів із різноманітними гірками, атракціонами і басейнами. Тут можна відпочивати усією сім’єю. Поруч – цікавий комплекс розваг Ferrari Land, який займає на 10 тисяч квадратних метрів більше. Тож сюди можна приїхати на цілий тиждень і вам не набридне.Port Aventura - це цілий комплекс різних парків розваг.

Bellewaerde (Іпр, Бельгія)

Біля старовинного бельгійського замку знаходиться один з найцікавіших парків розваг Європи – Bellewaerde. Уся його територія оформлена у автентичному середньовічному стилі. Проте атракціони – більш ніж сучасні. Тут знайдуть заняття по душі і діти, і дорослі, і, навіть, справжні екстремали. Неймовірно відвідувачів вражають джунглі із річкою та величезний зоопарк, який можна відвідати після катання на швидкісних гірках.

Bellewaerde побудований біля старовинного замку.

Diggerland (Великобританія)

Хотілося б написати точну адресу, але Diggerland – це ціла мережа парків, які знаходяться у Великобританії та США. Проте кожен з них подарує вам неймовірні враження. На території комплексів стоять десятки різних будівельних машин. Це і бульдозери, і підйомні крани, якими може спробувати покерувати кожен бажаючий. Окрім цього в Diggerland купа цікавих атракціонів для дітей будь-якого віку та кілька ігрових майданчиків.

Diggerland має цілий автопарк великих машин.

Звертаємо вашу увагу, що всі європейські країни ввели жорсткі правила відвідування таких парків розваг через пандемію коронавірусу. Перед купівлею авіаквитків обов’язково перевіряйте умови в’їзду, а також умови відвідування парків атракціонів. Здебільшого країни приймають лише вакцинованих туристів або з наявністю ПЛР-тестів з негативним результатом.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини