“Двічі повертали з того світу”: у Львові медики рятують маму трьох дітей, родина якої проти щеплення

У сім’ї COVID-19 мають ще троє людей.

У Львові медики лікарні швидкої допомоги рятують 40-річну жінку – маму трьох дітей, яка була категорично проти щеплення, передає ТСН.

Пацієнтка вже третю добу перебуває у реанімації у критичному стані. Найменшій її дитині лише рік. Крім жінки, в цій родині хворіють ще троє людей. Утім, хто саме – лікарі не кажуть. Це робити заборонила їм родина.

Наразі лікарі прогнозів не дають щодо одужання їхньої багатодітної пацієнтки.

“Пацієнтка, вся її родина, її батьки, брати,сестри – всі є активні противники вакцинації. На сьогоднішній день в сім’ї є троє хворих. Жінка, яка перебуває тут, в критичному стані. Ми двічі її зреанімували, двічі повертали з того світу і зараз щохвилини, щосекунди боремося за її життя. Я не знаю чи нам це вдасться, але я чітко знаю, що цій жінці можна допомогти вакцинація. Ми маємо надіємося, що врятуємо цю маму”, – каже керівниця реанімаційного відділення лікарні швидкої допомоги Наталія Матолінець.

До слова, за минулу добу ця лікарня швидкої допомоги побила рекорд: у реанімації в критичному стані перебуває пів сотні пацієнтів. Такого там не бачили від початку пандемії. Лікарі кажуть: жоден з пацієнт реанімації нещеплений.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини