Невідома жінка посеред ночі розфарбувала бордюри у центрі Львова (відео)

Жінку побачили на камерах відеоспостереження.

Невідома жінка пофарбувала бордюри на площі Митній в центрі Львова у різні кольори. Жінка працювала пізно вночі, вочевидь, щоб її не помітили працівники комунальних служб. Тепер ж кольорові бордюри мають перефарбувати у сірий колір, а жінку шукатиме поліція, передає ZAXID NET.

Як розповіла заступниця керівника Личаківської районної адміністрації Оксана Пригода, в ніч з п’ятниці на суботу, 16 жовтня, невідома жінка пофарбувала бордюри на площі Митній у три кольори: білий, блакитний і бірюзовий.

«В суботу відповідальний черговий по району виявив пофарбування бордюрів зі сторони як нашого, так і Галицького району. Ми почали з’ясовувати, тому що кольори незвичні для нашого міста. Потім завдяки камерам спостереження нам вдалося з’ясувати, що невідома жінка в районі з 22:00 до 1:00 ночі розфарбувала у різні кольори бордюри», – розповіла Оксана Пригода.

На відео з міської камери спостереження видно, як невідома жінка, тримаючи у руках відерце з фарбою, розфарбовує бордюр на початку вул. Личаківської. При цьому вона доволі ретельно профарбовує кожен відділок бордюру, іноді по кілька разів поправляє неточності.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини