ONUKA, Go_A, Скрябін та Гоголь: відомих українців втілили у вигляді ляльок Барбі та Кенів

Найкращі майстри та майстрині України втілили образи українських знаменитостей у вигляді  всесвітньо відомих ляльок Барбі й Кена.

Про це повідомили організатори проєкту, передає “Еспресо.Захід“.

Автори представили свої роботи в рамках проєкту “Barbie: Мрійники та винахідники”. Виставка відкрилася 14 жовтня, у День захисників і захисниць України.

Героями проєкту стали лялькові копії письменників, вчених, історичних постатей та артистів. Серед них, зокрема, український живописець Іван Марчук, письменник Микола Гоголь, ведучий Антон Птушкін, солістка гурту Go_A Катерина Павленко, Наталія Жижченко з гурту ONUKA, співаки Олег Винник та Віталій Козловський, пoкiйний музикант Кузьма Скрябін та інші.

“Ми створили цей проєкт, щоб переконати глядачів у силі України, науковій та творчій потужності її народу”, – повідомляють організатори.

Вони також зазначають, що дата відкриття виставки була обрана не випадково, адже саме цих особистостей вони вважають справжніми захисниками та захисницями України, які “своїми вчинками, мріями та винаходами створюють славу нашої країни”.

Фото: antoshka.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини