У Карпатах вже перші замети: красу засніжених гір показали на фото

У Карпатах зберігаються морози, і сніг на вершині гори Піп Іван Чорногірський став нагадувати справжні замети. Красу засніженого пейзажу доповнила ясна погода.

Про це 15 жовтня повідомили на сторінці чорногорського гірського пошуково-рятувального поста в Facebook, передає РБК-Україна.

Хоча в цілому в Україні фіксується потепління, для Карпатського регіону характерна інша ситуація – тут традиційна холоднеча та сніги.

Вранці сьогодні мороз досягав на горі Піп Іван показника в -5 градусів, також був штиль. Ясне небо ще краще дозволяло насолоджуватися приголомшливим видом засніжених гір.

Користувачі мережі із захопленням висловлюються про пейзаж, а також звернули увагу на виразні сліди на снігу – й іронізують, чи не ведмежі вони.

Яка краса!
Сліди ведмедя чи Василя?
І сніг лежить…
Доброго зимового ранку!

До речі, днем раніше тут було досить хмарно, а мороз – трохи слабкіший (-4 градусів), і велична краса гір в снігу набула злегка грізного характеру.

Тут же для порівняння – фото від гірських рятувальників ще за день, 13 жовтня, коли мороз був до -6 градусів і спокійний вітер (близько 5 м/с), але ясне небо над засніженими схилами помітно впливало на пейзаж.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини