Коштує більше, ніж мільйон: Сергій Притула похвалився своїм розкішним “мерсом” (фото)

Відомий український комік, актор і ведучий Сергій Притула покрасувався перед шанувальниками шикарним автомобілем. Вартість машини становить понад мільйон гривень.

Відповідне фото Притула опублікував на особистій сторінці в Instagram. Він написав, що за останні три доби проїхав дев’ять міст, – пише Оbozrevatel.

“Ми з моїм “меркуциком” (прізвисько, яке дав ведучий своїй машині, – Ред.) катнули по маршруту Львів-Івано-Франківськ-Коломия-Чернівці-Кам’янець-Подільський-Хмельницький-Тернопіль-Рівне-Луцьк”, – написав Сергій Притула.

На знімку він позує біля свого автомобіля Mercedes-Benz GL 400 на заправці. Притула одягнений в повсякденний одяг: чорно-білу тільняшку, джинси, шкіряну куртку та кросівки. У своїх руках він тримає стакан з кавою.

Сергій Притула на заправці біля автомобіля.

Зазначимо, що свою першу машину він придбав ще у 2012 році – тоді телеведучий став власником Range Rover. Але незабаром продав її і купив нову – Mercedes-Benz GL 400. У першого автомобіля було прізвисько “Медведик”.

У коментарях під постом шанувальники залишили різні коментарі.

“Рендж був крутіше”, “Будь обережний”, “І ось так хтось запросто може зустріти Сергія Притулу”, “Щасливих тобі доріг”, “Ого, ви крутий”, “Прекрасний мерседес”, – пишуть люди.

Коментарі шанувальників.

Коментарі шанувальників.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини