Українка народила у 65 років: як зараз живе найстаріша мама країни (фото)

Десять років тому в Чернігові 65-річна Валентина Підвербна народила дівчинку. Тоді вона стала дуже знаменитою і нею зацікавилася преса.

Жінка зважилася на процедуру ЕКО, хоча залишилася зовсім сама, передає Обозреватель.

Як стало відомо, Валентина втратила маму за деякий час до того, як завагітніла. На той момент у неї не було ні чоловіка, ні дітей, ні друзів. Жінка була заміжня двічі і в підсумку все закінчувалося розлученням. Після цього українка зважилася на ЕКО.

Валентина кілька років збирала гроші на процедуру – економила у всьому і багато працювала. У Київському інституті генетики провели ЕКО, а взимку 2011 року у жінки народилася дівчинка, яку вона назвала Анна-Марія.

Спочатку українка давала інтерв’ю на програмах, а також спілкувалася з журналістами. Але пізніше жінка віддалилася від публіки, перестала відповідати на дзвінки і відчиняти двері.

Сусіди Валентини розповідали, що бачили, як та просила милостиню. Потім жінка прийшла з дочкою на програму “Один за всіх” і ведучий проєкту запропонував позбавити батьківських прав українку, оскільки, за його словами, вона поводилася непристойно.

Крім того, на програмі Валентина говорила, що хоче перебувати поруч з дочкою, поки та в дитячому садку. А після того, коли їй сказали, що це неможливо – жінка пішла зі студії.

На сьогоднішній день дочка Валентини навчається у школі. За словами вчителів, дівчинка дуже здібна і розумна. Вдома у Валентини все гаразд і живуть вони нормально.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини