Зірка “Голосу країни” Ганзера розповів про життя через 10 років після шоу і куди зникають переможці: “Я за правду”

Співак і учасник шоу “Голос країни” Іван Ганзера розповів, як змінилося його життя через 10 років

Як передає Politeka.net, Іван Ганзера є відомим українським співаком. Він прославився завдяки своїй участі в проекті “Голос країни”. Він здобув перемогу в 1-му сезоні шоу у складі команди Діани Арбеніної.

Цього разу Іван Ганзера в інтерв’ю виданню ” Перший житомирський”, розповів, чим займається після шоу через 10 років. Артист з народження бачить тільки на 3%, проте це не завадило йому розкрити свій талант на повну.

Він розповів, що “Голос країни” повністю змінив його життя.

“Вже минуло 10 років після перемоги в проекті. Тепер я точно розумію, що “Голос” змінив моє життя повністю. Так, я підписав контракт з Universal Music. Але не вийшло, тому що вони хотіли, щоб я робити те, що їм потрібно. Щоб співав, те що вони хочуть, і повинен був бути тим, ким не є”,- поділився співак.

Варто відзначити, що Universal Music це студія звукозапису, з якою переможець проекту повинен був записати пісню і зняти кліп.

“Universal Music кліп так і не зняли, альбом нашвидку записали з пісень, з якими я виступав на “Голосі”,- зізнався Іван Ганзера.

Також, він розповів, як змінилося його життя через 10 років.

“Зараз стиль життя спокійний… Карантин теж внісши свої коректив в життя музикантів. Спочатку сприймали як відпустку. Потім стало важко, деякі артисти даватили концерти онлайн, та зайшовши на сторінку до знайомого, а там 10 глядачів дивиться – це знущання. Хотілося співати наживо, була думка зробити концерт задля сусідів, проте так і не надумав. Тепер трохи концертів з’являються”, – підмітив переможець “Голосу країни”.

Іван Ганзера розповів, що собою являє шоу-бізнес.

“Про шоу-бізнес скажу: це – ілюзія. Перші слова мого продюсера були такі: що б в житті не сталося, ти повинен жити в золотому будинку і ходити на золотий унітаз. Скільки б тобі цього не коштувало і скільки б планів не було. Я мав ходити київськими тусовками, бути в оточенні популярних людей.

Те, що показують по телевізору, що артисти живуть в крутих особняках, то – ілюзія. На практиці часто орендують квартири на Харківському масиві. Я за – правду. Адже ніякі тусовки не зроблять тебе справжнім артистом, якщо ти не вмієш співати і творити справжні ноти музичного ремесла. Мені нема чого приховувати. Про моє життя можна дізнатися з соціальних мереж”,- відверто розповів співак.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини