У Львові сьогодні починається BookForum (повна програма)

Серед почесних гостей фестивалю будуть психотерапевтка і авторка світового бестселеру «Вибір» Едіт Еґер та Нобелівська лауреатка, письменниця українського походження Ольга Токарчук.
На фото гості цьогорічного BookForum Едіт Еґер і Ольга Токарчук

НА ФОТО ГОСТІ ЦЬОГОРІЧНОГО BOOKFORUM ЕДІТ ЕҐЕР І ОЛЬГА ТОКАРЧУК

Сьогодні, 15 вересня стартує 28-ий Львівський міжнародний BookForum. Цього року він відбуватиметься у гібридному форматі, – пише Твоє місто.

Форум проходитиме з 15 по 19 вересня і налічуватиме 120 подій з 250 учасниками. Серед них будуть іноземні автори з 21 країн світу. Сьогодні, 15 вересня, о 19.00 год відбудеться урочисте відкриття форуму.

Фокусною темою цьогорічного фестивалю є «Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними». Куратором фокусної теми буде відомий літературознавець Юрко Прохасько. Повну програму фестивалю можна переглянути за посиланням.

У планах літературного фестивалю панельні дискусії, традиційна Ніч Поезії та музики non-stop, запрошені гості з усієї України, а також ЄС, США, Південної Америки та Африки.

Однією з почесних гостей фестивалю стане 93-річна психотерапевтка і авторка світового бестселеру «Вибір» Едіт Еґер, яка пережила Голокост.

На фестивалі також буде Нобелівська лауреатка, письменниця українського походження, есеїстка, сценаристка та поетеса Ольга Токарчук. Вона отримала Нобелівську премію з літератури за 2018 рік «за уяву оповідачки, яка з енциклопедичною пристрастю представляє перетин кордонів як форму життя».

Програма 28 BookForum:

15 вересня 

 16 вересня 

17 вересня 

18 вересня 

 

Довідково

28 BookForum стартує 15-го вересня у Львові. Це – головна культурна подія року, яка об’єднує інтелектуалів, літераторів, громадських діячів для обміну ідеями та знаннями, презентацій досягнень та обговорення проблем.

Цього року BookForum вперше за всю історію відбудеться у гібридному форматі: онлайн та офлайн. Заплановано понад 100 подій, панельних дискусій і традиційна Ніч Поезії та музики non-stop, запрошені гості з усієї України, а також ЄС, США, Південної Америки та Африки.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини