Які ювелірні прикраси подарувати дівчині?

Retouch by: Wetouch Imagework

Прикраси – це те, що дівчата особливо люблять. Яскраві, стильні, привабливі, оригінальні – це речі, які доповнюють гардероб та роблять образ завершеним. Правильно підібрані прикраси легко коригують форму обличчя та стануть в нагоді тим, хто хоче привернути увагу до певної частини свого тіла. Сучасне ювелірне мистецтво доволі різноманітне. Вибрати подарунок доволі просто, але потрібно зважати на уподобання та стиль отримувача.

Ідеальний варіант для подарунка серед прикрас – це срібні вироби від Pandora. Такий подарунок ідеальний на перспективу. Обираємо у подарунок браслет та один шарм, а потім є можливість постійно дополювати прикрасу новинками. У каталозі www.fragola-shop.com можна обрати тематичну прикрасу, підвіску яка розкаже про кохання або ж шарм з яскравим каменем. Але до цього, проаналізуйте правильно уподобання та смак дівчини.

На що звернути увагу?

Якщо обраниця полюбляє ювелірні вироби, слід уважно придивитись який стиль та колір вона любить. Це набагато спростить пошуки. Якщо такої можливості немає, слід придивитись до деталей:

  • Вік
    Чому вік для прикрасі це важливо? Мова йде про вік отримувача прикраси, а не самого виробу. У різні періоди життя жінка виглядає та відчувається по-своєму. Та чи інша прикраса може доречно вписуватись в це відчуття або ні. Масивні прикраси точно будуть дивитись невдало на молодій дівчині, а грайливі підвіски з героями мультику на 50-ній жінці. Та це зовсім не означає, що потрібно обирати тільки великі масивні вироби. Для старшого віку можн абрати щось легке але правильно підібрати. Прикраса має бути можна, але не кричаща.
  • Характер
    Зверніть увагу на характер обраниці. Класичні сережки, кольє та браслети підійдуть більш спокійним витонченим особам. Яскраві авангардні прикраси будуть доречними у образі вільних, закоханих та імпульсивних.Останні завжди готові до нових вражень та експериментів, тому зверніть увагу на новинки чи тренди. Такі дівчата точно оцінять.
  • Комплекція
    Зовнішній вигляд дівчини та комплекція важлива для прикраси. Чому? Співвідношення розмірів – це запорука ідеального образу. Масивні сережки, багатоярусні колье точно не підійдуть дівчині з витонченими руками та талією 50 см. Такі, гарніше дивляться на пишнотілих особах. Сучасна мода грає на контрастах, можете зауважити ви. Дійсно, все частіше на тонких руках можна побачити масивні браслети ланцюги. Це можливо та слід бути уважним. Не будь якій руці підійде такий тандем.
  • Колір очей, волосся
    Останній пункт – це кольори. Підібрати сережки краще під колір очей. Якщо точно знаєте, тоді дійте, але це стосується голубого, смарагдового, синього, зеленого. З темними відтінками потрібно бути обережним. Натомість кольє, може бути з темним каменем. Інша тактика – це вибір кольорової прикраси в тон чи зовсім протилежного кольору. Таке теж має місце. Якщо колір, який ви обрали поєднується з кольором очей чи волосся, тогді його сміло можна дарувати.

Які прикраси дарують?

Що стосується конкретних виробів, то тут фантазії немає меж. Дарують:

  • каблучки;
  • сережки;
  • кольє;
  • браслеты;
  • підвіски;
  • брошки.

В залежності від дати чи нагоди, каблучки можуть бути класичними заручальними чи просто прикрасами. Якщо мова йде про бренд Pandora, тут вибір буде дещо ширший. Подарувати можна шарми, підвіски, розділювачі чи кліпси. У вашої дівчини ще немає Пандора? Подаруйте браслет та шарм, а надалі зможете поповнювати цю міні-колекцію разом.

Щоб не прогадати з сережками, обирайте більш стримані варіанти. Невеликий розмір чи нейтральні кольори підходять для будь-кого. Брошки – варіанти під офіційний стиль для дорослих ділових дівчат.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини